Sedíme spolu u stolu
a každý se díváme někam jinam
vedeme vášnivé monology
obdivujeme vlastní obraz
v jídelním lístku
Přišel čas
zkonzumovat sami sebe
spiklenecká mrknutí vyhořelých loutek jako aperitiv
potlesk idiotů jako přílohu
ten pocit jedinečnosti je k nezaplacení