Marketingový produkt
Nastoupila jsem do výtahu ve třech letech
a vystoupila v šestnácti.
Nikdo si toho ani nevšiml.
Můj mozek se mezitím proměnil
v marketingový produkt.
Prodávám zboží s 80% slevou.
Přála bych ti vidět ten nával...
zadýchaní, upocení
odcházejí s plným břichem mých slov.
Zavírám!
Ležím nehnutě v prázdném regálu
a přemýšlím
proč nikoho ještě nenapadlo
obejmout obchod.
Měla jsem v tom výtahu zůstat
- nebyla bych Market.
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, CoT, innominata, ewon
Komentáře (2)
Komentujících (2)