Co je dnes s měsícem?
Anotace: Dlouho se tak nezabodl... Probouzí spící.
Co je dnes s měsícem?
Je jako špendlík na sto kousků,
Zabalím si je do ubrousku
A nechám si ho proudit žilou
Světlo co chodí pozdě spát
Co je dnes s měsícem?
Svírá mě v pěsti a hází pod nohy
Střípečky loňska přímo z oblohy
Jakoby vzal mě napůl pilou
A pak mě začal dlouze sát
Co je dnes s měsícem?
Je mi úzko tak zeširoka
Jsem vychladlá a žárooká
Srdce se v koutku přitulilo
K tváři co dávno nemám znát
To snad ten Slunovrat
Přečteno 399x
Tipy 30
Poslední tipující: vojtěška, Jenda P., Rootness, Loveless, Akrij8, AndreaM, MARKO, bogen, Petbab, Frr, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)