Anotace: psána do hodiny literatury ve škole, měli jsme se inspirovat básní Můj portrét od Puškina.
Chceš vědět, jak vypadám?
Dobře, popíšu se Ti.
Blond vlasy a šedé oči mám,
úsměv nepopsatelný.
Postava kulatější,
nohy i trup krátké,
oblečení spíš skromnější
a lodičky vratké.
Má povaha není snadná,
těžko se v ní vyznávám,
radost, smutek, snad i láska
v běžných dnech mne přepadá.
Popsala jsem se Ti,
přesně, jak sis přál,
snad můj popis stačí,
abys mne líp znal.
Nadherné Želvičkooooooooo :d :-) St.
30.03.2016 15:22:04 | tvořilka
Šedivá bez odstínů.
30.12.2015 09:08:48 | Lilien