Anotace: básnička obyčejného dne
Bílá kolébka mým dětem, pláží s horami pěny,
kde si hrají, kde mořské panny se ukrývají.
Jsi bílá lastura z mramoru,
co obemkne mne v objetí,
a šatu mytí, povzneseš nahoru.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?