Sebezření
Anotace: Sebezření v básni.
Sebezření
Tohle já zdálo
se mi poněkud deformované,
pokroucené, jakoby mrtvé
Nedýchalo
jen chroptělo
Všemi emocemi
hnusilo se mi a
pohled na něj znamenal chtít
ten hnus zabít
Když jsem popadnul břitvu,
chvatně udeřil,
nestačil jsem už
přemístit svou hlavu
Zabil jsem to
konečně
Ale jen v odraze
takže marně.
Přečteno 498x
Tipy 5
Poslední tipující: Papagena, Loveless, Althia, bogen
Komentáře (1)
Komentujících (1)