Procházím deštěm potaženou ulicí
kolem lidí - kolem tolika příběhů,
o všech chci psát, ale šetřím municí
a až začnu pálit zaručeně neminu.
Každá hlaveň mířící na hlavu,
jen jedna mířící na srdce.
Vyprávím ho (či jí)
s pílí a trpce,
důraz na to abych procitl pravdu.
Je o mě a jen málokdo ví,
zda-li jsem opravdu šťastný.