Anotace: Svět je krásný a širý. Je potřeba užívat života.
Sbírka: Krásný širý svět
Svět je krásnej, svět je širej,
špatný jen pro ty, co nepopíjej.
Na světě radost, na světě smutek,
ten s prvním douškem, jako by utek.
A kdo nenajde, toho světa krásu,
ten nenajde ani svojí duše spásu.
A kdo hledá kousek radosti,
v ženském klíně jí je zadosti.
A kdo hledá jak utopit spleen,
najde to na dně piv a vín.
A kdo hledá kousek naděje,
potřebuje jen říct, že nic se neděje.
Ať odkud chceš jsi a hledáš cokoliv,
jsi-li dobrý, pojď s náma na pár piv.
Taky mě pobavila...
11.01.2016 19:18:00 | Slav Milo
...hymna českých opileckých hedoniků...hodila by se do krásné reklamy na pivo, promiň...zábavná...:-))
11.01.2016 18:30:09 | bogen