jedného dňa to príde
budem vo svojom byte
a tieto neprestávajúce
stále častejšie záchvaty paniky
ma zničia
cíti to aj kornélius
začína skučať v nezvyčajných intervaloch
a budí susedov bežne o tretej ráno
to mám za sebou už druhú kávu
spočítaných tisícdeväťstosedemdesiatdva hviezd
od začiatku roka
spím málo hodín
každý sen
je nočná mora
Red John a ja
sme najlepší priatelia
spoločne zmývame krv z našich rúk
a šiat
lepšie to býva len
keď sedím
pri smrteľnej posteli
chinaskiho
a žiadam ho o autogram
inak je všetko
stratené
sny aj bdenie aj tie nočné telefonáty
plné opileckých vyznaní,
existencia, spomienky
staré zožltnuté lístky
do ZOO Bojnice
rovnako
zožltnuté listy
s podpisom
ľúbim ťa láska
dávno stratené
škrabance na chrbte
stratené túžby mladosti
na nové niet času
blackout
si můj poslední supertip, skoro mě to až dojímá. kdybych mohla vsadit já, vsadim na tebe, amigo. a tvojí výhru obrečim potichu. .))
17.01.2016 21:33:46 | Lagedama