Zapal si cigárko
Zapal si cigárko,
není kam spěchat,
nech běhat ostatní,
není proč hekat,
zapal si cigárko,
když stará fučí,
řve zas jak na lesy,
sousedy mučí,
zapal si cigárko,
pohoda,klídek,
z těch jejích nervů,
bude mít vřídek,
zapal si cigárko,
otevři pivko,
ubal si špeka,
a mně nalej slivku,
zapal si cigárko,
ty moje Rozárko,
stará šla do práce,
bys nepochopila morálko,
zapal si cigárko,
hraje Dj Fabio, (to je známý dj z Březové nad Svitavou)
párty cos nezažil,
skáče i Avio, (to je známý raper z Ostravy)
zapal si cígo,
ty můj amígo,
ale ještě předtím,
ti poskytnu píko.
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Jayra, Lioness
Komentáře (0)