Koupeš se mezi diamanty slané vody
piješ červené a kouříš přepych
jsi tak zfetovaná kapitalistickým dýmem
chceš se blyštit? chápu to!
zahazuješ květinu koupenou klišovitě z lásky
koupenou za poslední drobný
tvé holé nohy v dopitých láhvích
co tě vedou k polární záři
jsem tvým bílým koněm v poušti
dusím se výčitkami zapálených růží
dohořívá ti cigareta zatímco mě inkoust
stále se koupeš mezi diamanty slané vody
a já? zůstal sám s poezií
a s tím nic co jsem ti nabídl