Anotace: Pesimistické přemýšlení nad věcmi budoucími u vaření oběda.
Krájím si celer k obědu
a k němu vařím rýži
zda s platem svým žít dovedu
mé svědomí dost tíží.
Ve schránce slyším dopis šustit
prý hrozí nám exekuce
nezbývá mi než připustit
že na řadě je prostituce.
bohatého ženicha přeju! :-)
22.01.2016 09:49:28 | hledač