Role
Anotace: O životě a rolích v něm.
Jako malá
chtěla jsem
být
čarodějkou
v Harrym Potterovi,
elfkou
ve světě draků.
Jako odrostlejší
chtěla jsem
být
lékařkou
na planetě
dětských chřipek,
právničkou
na poli
malých i velkých
osobních tragédií.
Jako plnoletá
chtěla jsem
být
vychovatelkou
méně nadaným,
spasitelem
světa.
Jako dospělá /?/
chci být
manželkou
svému muži,
matkou
našim dětem.
Život je
příliš
příliš
příliš
krátký.
22.1.2016
Přečteno 395x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Denael, Oxík, enigman, Amonasr, Kapka, VEDz RVAHEs, Nikita44, Jort, boneslash, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)