Pokojík s vyhlídkou
Pod tvoji dekou nájemníkem se chvíli stanu
Vyhlídku si prosím na tu zakrytější stranu
Domovní řád neplatí, řádění je v podmínkách
Chci mít vřelé doteky na rukou i kolínkách
Pohladím a zašeptám ti, pobyt tu byl krátký
Vytratím se spokojeně bez měsíční splátky.
Přečteno 438x
Tipy 16
Poslední tipující: Ziny, enigman, Danaé, Nikita44, Amonasr, boruvka175, kudlankaW, MARKO, knihomolka, Frr, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)