Smrtihlav
Anotace: snad se mi nezdá polibek smrtící.
Uléhám pomalu,
na černý satén
a v jednom okamžiku,
cítím se ztracen.
Obloha temná
a hvězdy zářící,
snad se mi nezdá
polibek smrtící.
A s prvním paprskem
dech můj se krátí,
a s novým dnem
uz se nenavrátí.
A jenom ptáci
vítají nový den,
provází
navždy utichlý sen.
Život je světluška,
co chvilku září,
najednou pohasne,
už nepřekáží.
Tak tedy S Bohem
můj milý příteli,
slova jsou němá,
už dál nic nesdělí.
Komentáře (0)