Nemůžu zapomenout
Anotace: sice jsem střízlivá, ale cítím to tak
Ta věčná samota, sedím tu při noci,
myslím jen na tebe, není mi pomoci.
Krabička cigaret, chlastu sklenek více,
ty dvě jsou mé jediné věrné společnice.
Miluju tě, a vím dobře, že to taky víš,
už a jen proto mě tedy pochopit musíš.
Mezi námi už to prostě nemělo cenu,
nechci dál trápení, raději se zleju.
Přestože mi jinou budoucnost slibuješ,
dobře to vím, že už nikdy jinej nebudeš.
Sakra, tak strašně moc bych si to přála,
zkusíme to znovu, Tome, mám tě tak ráda!
Přečteno 477x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgenstern II., Maggot7, boneslash, Lioness
Komentáře (3)
Komentujících (3)