Vražda

Vražda

Anotace: ...

Honem! Není čas!
A na co ?
Na nic,
nechť ztichne tvůj hlas.

Poběž! Jsou již v dáli!
A kdo ?
Nikdo,
jsi ještě malý.

....
Někdy se dočkáme těch nejzajímavějších věcí
od těch, od kterých si často nenecháme poradit,
protože jsem naplněni přesvědčením, že malé dítě
je příliš "hloupé" aby náš pochopilo, a tak se skutečně
stane hloupým, stejně jako ti kdo ho vychovali.
Autor JosephZ, 26.01.2016
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí