Anotace: Definitivní řešení na světe je smrt.
...obsah nekomentuji, ale ta forma by byla dobrej text na zhudebnění....(nevím, rap?, hiphop?,punk?,funky?) :-)
28.01.2016 15:32:59 | bogen
Spis ten rap, hip hop... To by slo, ale kdyby se naskytla nejaka moznost pro zhudebneni nekterych mych "textu", nebylo by to od veci a urcite bych do toho vlozila vic :) ..ale neni to tak, tak si jen tak pisu :)
28.01.2016 16:48:14 | Donatien A. Filie