Jsem...
Anotace: Čím vším je možno být, stačí trochu uvěřit...
Sbírka:
50 dní Gomory
Jsem Stín z hlubin temných věků
Přicházím vaše pokolení hubit
Jsem Mor, jenž dovádí vás k vzteku
Jsem Špína, od níž se nelze očistit
Jsem Mrak, jenž se snáší
Zavalím hory, luka i s jezery
Jsem Válka, jež život zháší
Pod mými kroky hloubí se krátery
Jsem Hlad tančící na kostech vašich předků
Na jejich hrobech ležící Hřích
Jsem Noc ujídající dne začátku
Hniloba jsem na tělech neživých
Jsem Bestie lovící anděly z Nebe
Jsem Tortura milující krev
Jsem Zima, která vás roky zebe
Jsem také Ticho požírající zpěv
Hle na mne, na Šílenství
Kterak pohlcuji celý Svět
Hle na mne, na Sobectví
Udupávající cudný květ
Jsem Pýcha, Zášť, Nenávist i Vina
Jsem Bouře, Smrt a Antikrist
Jsem Čas, Anděl, Démon, Rakovina
Jsem Stará Kniha, již nebude nikdo číst
Přečteno 447x
Tipy 3
Poslední tipující: Barčík, kara11, Oxík
Komentáře (1)
Komentujících (1)