Pražské MHD
Anotace: jedna přinaštvaná rychlovka z tramvaje
Jedu domu jedu domu
přijdu si jak sardinka
hubu na skle v ruce tašku
nevidím skrz okýnka
plechovka další přijíždí
a muka sardinky nekončí
smrad a sliny z každé strany útočí
nikdo se ani neotočí
jedu domu jedu domu
doufám že to přežiju
a v tý plechovce vykvedlaný
ve smradu tu neshniju...
Přečteno 467x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, JSJ, enigman, knihomolka, lipo
Komentáře (2)
Komentujících (2)