♫
Prší
a kapky
mi bubnují
tajemně do snů
o sto šest
I když hoří
přes tmu
dešťových mraků
nevidím světlo
hvězd
Vidíš, jak hezky jSi To své noční bdění zúročil! ;-) Ta Múza na sebe ale bere různá podobenství, co? Sestoupila k tobě jako zlatý déšť k Danaé a vida, co se zrodilo! ;-)))
01.02.2016 22:46:08 | AndreaM
...dík, takovou noční múzu-můru jsem si ve snech nepředstavoval...raději se dobře vyspat. ;-))
02.02.2016 13:12:54 | bogen