Anotace: .
Jen těm zlým
budou patřit zítřky
mají na mysli prázdnotu
když popisují vnitřky.
Bulvární chaos,
rty nemocné žvanivostí,
ta známá radost
z ještě neohlodaných kostí...
budoucnost patří připraveným...
02.02.2016 23:26:06 | enigman
"POZDĚ PŘÍCHOZÍM ZBUDOU KOSTI-SERO VENIENTIBUS OSA CUBENT - však zpozdilé hyeny, co jim k ohlodání zbyde jen pramálo se nakonec vzájemně požírají..ST ST ST :-D**
02.02.2016 15:46:50 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?