Znám milion věcí
putující nekonečným snem.
Ochránit nás můžeš
jen hbitým výpadem.
Snažíš se na vlně utéct
jak nejdál umíš.
Však paprsek slunce zachytí pnutí
a vytáhne výš.
Zmatena úžasem stavíš se na nohy.
Nechápeš, jaké síly ti pomohly.
Čekám na tebe.
Bdím tvé sny.
Žijeme jednou,
tak hltej naše dny.
Velký vůz startuje ke hvězdám.
Slib spoutaný důvěrou letí k nám.
Plníš ho podstatou,
zaséváš základy.
Procházíš proměnou,
přetékáš nápady.
Byl to boj nebo proces obchodní?
Skončil.
Ale na nejvyšší úrovni.