řekla mi
řekla mi...
mám ráda staré
oprýskané zdi
stejně jako
suché květy
voní tajemstvím
prošlých roků
bez přikrášlení
cítím z nich bídu
držíc v ruce kliku
.
.
.
ještě
před otevřením
---
svět je bolavý
plný tíže
snes tři údery
.
.
.
tak pasovali
na rytíře
řekla mi
---
čím více je
ve mně slov
tím více
se vzdaluji
mlčíce
řekla mi...
Přečteno 422x
Tipy 28
Poslední tipující: enigman, zelená víla, Pamína, Loveless, AndreaM, Amelie M., bogen, jitoush, Nikita44, adaj, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)