Mí blízcí se mi hnusí,
zas kvůli chlastu mě dusí.
Jak říkala má známá:
„Na něco se umřít musí.“
A co moje játra?
Tvrdnou, jako srdce.
Čekaj, než zas pivem
osvěžím je prudce.
Dnes ještě pijem,
zítra možná shnijem.
A když s nima nepotáhnu,
umlátí mě kyjem.