Anotace: Anglický sonet.
Až přijde čas kdy koně přežijí jen v básních
a místo hudby praskot zazní rozhlasem
Pak vyjdi v noci před dům lampu zhasni
a obkresli si prstem v nebi Pegase
A popros ho ať ve svém sedle odnese tě
daleko až kam mu síly vystačí
A vyslov díky za vše krásné v našem světě
i za své první lásky v starých pavlačích
A poděkuj že měl jsi šanci spatřit koně
a z jedné řeky že jsi s nimi pil
že jsi v Louvru skládal pocty Moně
a jinou líbal u Hôtel de Ville
Až přijde čas kdy v básních skryješ svoji duši
dej Bože ať je slyšet a my nejsme hluší
To je krásné! Koně, Paříž, umění a lásku...co víc si na tom světě můžem přát, ST
03.06.2016 23:16:10 | ježa
Děkuju pěkně. Na tenhle kousek jsem opravdu patřičně pyšný. Schoval jsem si do něj spoustu zážitků a myšlenek na budoucnost :)
04.06.2016 11:21:54 | Tom Dvořák
Tebe je tu aj škoda, básníku.
11.02.2016 18:38:34 | Lilien
Moc pěkné.
Jen možná pavlač s Francií jako téma moc nesedí. Celé by to bylo krásně snivé francouzské...jako od ZAZ :)
11.02.2016 17:49:25 | MARKO