Zas
Zas skládám slova do veršů,
tiše si ukrajuji z noci.
Já nehraji si na gejšu.
Nemá mě ve své moci.
Zas kloužu tužkou po papíře,
zas píšu do notýsku.
Jsem nadšená, jak chovné zvíře,
co našlo svoji misku.
na plné misky! :-)
14.02.2016 10:27:11 | hledač