Když je mi
Anotace: Když je mi těžko , vzpomínám.. Na bílá křídla holubic, k oknu své oči připoutám. V duši je smutn...
Když je mi těžko ,
vzpomínám..
Na bílá křídla holubic,
k oknu své oči připoutám.
V duši je smutno,
jinak nic.
Když je mi těžko
odlétám.
Do míst,kde hory tmave jsou.
S tím pocitem,
pak usínám.
Hladím svou duši
bolavou.
Když je mi těžko
umírám.
Jsem,i když nejsem vůbec nic.
Bolavá křídla
v sobě mám..
Odlétám s hejnem holubic.
Přečteno 355x
Tipy 7
Poslední tipující: hanele m., Nikita44, Amonasr, enigman, tato22, boneslash
Komentáře (5)
Komentujících (2)