kouše tě deka
průvan vadí
i světlo pouličních lamp
A kapsa plná ta se očekává
uteklo vody v řece
čistá byla..našlo se pár co nebálo se pít
a hvězdám těm se dalo
do očí, i když málo
koukat se směle
a pod vodopád cestou do postele
kolem stáda nočních dravců
oči ze tmy
domýšlím si ostrost jejich zubů
neznají ploty, žádné zdi.. jen instinkt
pod nohama půdu
tak sypkou, jemnou nezničenou
žijeme v souladu
a cenou..
je to zdarma když jsi jenom host
v představení
zvaném ..minulost
ostrost zubů predátorů ach poeto ach poeto
jak jde život jinak ;)ne nechci to vědět mám urejpaný úterý dnes tak asi tak..jinak pěkný ale až tak to nenadchlo jako jiné tvé.Dnes bez tipu i když vím že je máš rád ;)))nojo vždy není posvícení :)
16.02.2016 08:24:09 | xoxoxo
Úplně nejvíc si toho vážím.. Sekat to automaticky není úplně ono..
Holt se mi teď ta moje múza vyhejbá..asi je jí kosa
16.02.2016 09:49:55 | poeta
trochu moc negace, a to bylo teprve pondělí...:-)
16.02.2016 04:48:04 | xlps
tam jsi vždycky host... páč je to film, co jsi dávno viděl :-)
16.02.2016 01:12:26 | zelená víla