Destrukční anatomie
Otevřené oči jak hladina zčeřené
Odráží svit Luny shora
Svit hvězd z oblohy zamračené
Zlovolný jazyk na sobě má uzly
Zaříkává kletbou veškerého tvora
Ať je dobrý, ať je zlý
Vrásčité ruce vzpínají se vzhůru
Vytouženou spásu loví
Nevidí jasnou noční můru
Vše odsouzeno k zániku
Řítí se střemhlav do záhuby
Navzdory pláči, navzdory křiku
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
Komentáře (0)