Již sítem dalšího dne
protekl rychle čas,
co bylo tak kouzelné,
vytratilo se zas.
Přítomnost se teď mění
v naději příštích chvil,
zda přijdou, jisté není,
rád za ně bych však byl.
Něhu svých prázdných dlaní
ukrývám pod polštář
a chci až do svítání
probírat touhy snář...
04.04.2017 20:58:49 | Kozoroh 1