Světlu odevzdáni
Anotace: Vlasy větrem políbené vznešená noci, mraky tmě zaslíbené plující v čase nikdy neutop...
Vlasy
větrem políbené
vznešená noci,
mraky tmě zaslíbené
plující v čase
nikdy neutopené
ptáme se:
co všechno je v naší moci?
co předurčené
tma
zmatek
procitnutí
krása
ve světle jsme se ztratili
vůni života úpořád dýchajíc
ptáme se:
co je realita a co není?
ztraťme se v barvách
živostí pulzujících
malujme stromy
s plody rostoucími
červenými pocity
na zem padajícími
ptáme se:
co všechno nám do života ještě spadne?
Ponořit se
ve víření nachové noci
v kozlu její barvy omámeni
pomalu unášeni vlnou něhy
věčně
stínem pohlceni a světlu odevzdáni
Komentáře (0)