budeme nechápat
až ze sebe strhneme
poslední šat
budeme nechápat
.
.
.
proč chtějí nás drazí
znovu oblékat
do drahých šatů
malovat tvář
vždyť smrt není jen jako
a už vůbec ne
lhář
---
ještě nevíme
jaké to je
když člověk odchází
.
.
.
adoruje
Přečteno 353x
Tipy 12
Poslední tipující: RešHeNúnHe, zelená víla, Jort, jitoush, Amonasr, Pamína, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (3)