Anotace: ;;;
Odcházím v jiném.
Pahýl kotevního lana
se jen překousaně zubí
loučí se s oholenou pěnou -
Strhávám psí známky starých časů
i s kusy okamžiků:
vdovy mají malé děti
vdovy mají lehčí odchody
děti mívaly svoje hračky -
Nejdůležitější je to
co nevidíš.
Nejdůležitější je těch pár
kostek
co vrháš s sebou.
"NEJDŮLEŽITĚJŠÍ JE TO, CO NEVIDÍŠ !!!!!-toť bych přijal jako epitaf mého dosud živě žitého i sněného života-zaživa..ST :-D*
25.02.2016 10:05:33 | Frr
To mě tedy těší milý Frr! ;-))
Děkuji Ti za Tvou návštěvu a komentář - moc si toho vážím :-)
28.02.2016 21:01:44 | GiovaniDaVinci