Únavou mi těžknou víčka,
duše má se raduje,
Janička mě něžně hýčká,
protože mě miluje.
Její ruka něžně hladí,
polibky mi život sladí.
Prostě je to děvče k světu,
škoda, že jsem si vzal Květu.
No, jestli Ty nakonec nebudeš erotoman, to je prý také nemoc:-)
04.03.2016 15:17:28 | Jeněcovevzduchukrásného