TAK
Někdy neschází mnoho
ba schází ještě míň
toho co je málo
jenž ukrývá má skříň
Skrytý do svých básní
a opojného snění
nevnímaje lži a zrady
věci bohužel každodenní
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Janna, ewon, Kett
Komentáře (3)
Komentujících (2)