Polibkem mě žena víta,
neustále kol mě kmitá,
ráda je, že jsem zas zpátky,
nabízí mi šunky plátky.
Neví, co by mi hned dala,
málem se vám rozplakala,
ledničku však plení marně,
odolávám svodům zdárně.
Kačka, řízky, to je tabu,
jen vařené maso dlabu,
slivka též je na indexu,
potěšení prý je v sexu.
Sex mě ještě vážně baví,
příjemný je a též zdravý,
jenže jíst se musí denně,
vzdychám nyní roztouženě.