Mastné brady
Anotace: Jak brzy mi chybíš
Mastné brady
Nedopitý čaj na stole,
otisky drobných rtů
na dětském hrníčku.
Odjelas, už nejsi tu.
A já procházím prázdný byt.
Je tu ticho, zvláštní klid.
Pokusím se jen tak sama být,
snad zaměřím se i na úklid.
Vrátíš se zítra před polednem
a až už budeš tady,
tak k obědu si spolu sednem
a zmastíme si brady.
Přečteno 566x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, MARKO, innominata
Komentáře (1)
Komentujících (1)