Lešení
Anotace: Prostě při cestě kolem lešení...
Lešení
Vybledlý oděv pracovní
na těle živeném pivem
a tlačenkou.
Oči se znovu odemknou
pro všední vidění.
Cihla s cihlou
splynou maltou.
Budují, neslušně bědují,
pivují, litují,
když náhle zděšení
padají z lešení.
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: MARKO
Komentáře (1)
Komentujících (1)