Na obrazu nahá žena,
barvami je vyvedena,
překvapeně poulím oči,
na klínu se ji cos točí.
Mladý mušák popletený,
neviděl prý nahé ženy,
prozkoumat chce krasavici.
i tu její beranici.
Neměl čas na studování,
nemravu nic nezachrání
plácačkou já dám mu ránu,
mušák ten je hnedka v pánu.
Zemřel na tom svůdném místě,
co si žena chrání jistě,
obraz však já bránit musím,
vetřelce vždy rázně zruším.