Opojen medovinou
nápojem básníků
jenž ukraden byl obrům
píšu řádky
vlastní krví
a navždy nepochopen
nevyslyšen
osamocen
odsouzen k bloudění
v písmu plném
dvojsmyslů a bludů
se opíjím znovu
a čekám
kdy pochopíte
co skryto v mých slovech...