Kopretinová
Má mě rád,
nemá mě rád ..
Nevinně bílé kopretině
okvětní lístky počítat
a první větu
moc si přát.
Věneček z kopretin
zdobí mé dětsky rozcuchané
vlasy.
Vím, že určitě,
ne asi...
myslí na mě čas od času
člověk mému srdci milý...
Prý se v mých jeho oči utopily
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: Jenda P., enigman, Lůca, Jin&Jang, MARKO
Komentáře (5)
Komentujících (3)