když podlehnu náladám
pak ze střepů si skládám svět
z ostrých kousků okamžiků
splodím slova - z nich pár vět
v rýmy je pak poskládám
ocením svou skvělou snahu
cigáro si vyfárám
a celé to pak stejně smažu
vždyť Múzu od Vás nedostanu :-)
...mám to jinak, ale vlastně podobně...tolik skvělých myšlenek mě napadlo, ale nezapsal jsem je, takže zapomněl...:-))
07.03.2016 19:51:11 | bogen