Odpuštění
zraje v srdci člověka
křivda se hojí zapomíná
už nemrazí a neproklíná
podaná ruka umytá
Odpuštění
pohár smíření přetéká
zas vše se v dobré mění
už ani jizva není
zas hřeje láska pravěká
Odpuštění
tíha odchází a padá
tak lehká a zdravá
má mysl pravá!
odpuštěním rozkvétáme...;-)
07.03.2016 11:12:17 | Malá mořská víla