Já znám tu sílu, když pomůžeš lidem,
tak chyť se mě pevně, to zvládneme s klidem.
Nebraň svým pocitům nedrž ten pláč,
vždyť zazdít své city, umí jen hráč.
Zahoď tu nenávist, zahoď tu zlobu,
to lidi dostává, pouze do hrobu.
Na světě s úsměvem, všechno jde líp,
o tom tě přesvědčím, to je můj slib.
Když druhý se na tobě, vztek vylít snaží,
dám ti radu polkni to a nebuď hned v ráži.
Však ten pocit dobře znáš, když připadáš si sama,
na vše kolem jen vztek máš a házíš urážkama.
Přiznej že každý z nás v sobě něco dusí,
poté toho lituje co vyletí mu z pusy.
Tak poradím ti jeden lék, snad jiný nad to není.
jen upřímný úsměv dát a lehké pohlazení.
Až pochopíš pak uvěříš o čem tu zpívám,
jakýma pak očima, na ten svět se dívám.
Sic ve světě převládá přetvářka a zloba,
nebudu ti nyní lhát, taková je doba.
Věř že každý v sobě ještě má špetku lásky, dobra.
A soucitným pohlazením rozpustíš i obra.
Každý musí lásku znát aby ji moh dát.
přitom se však v životě, jen stačí pousmát.