vyjeď PĚŠCEM,
bezejmenným strážcem
co tvou bílou bránu zamyká
setni hlavu mého KONĚ,
dřív než si ho osedlám,
s krátkozrakým STŘELCEM
a duší malomocného KRÁLE
na to však koukat nehodlám
jsi na tahu lásko,
táhni,
vždyť jsou to jen šachy,
černobílá nicota
no tak táhni,
táhni z mého života !!!