Princezna
Princezno snící
v iluzi kroužíš
posečkej chvíli stůj!
Otevři oči kolem se točí
utíká život tvůj
Princezno snící
na křídlech přání
s nadějí věčnou do skonání
a láskou vřelou pro své milé
uchraň sobě vzácné chvíle
S duchem nezdolným a smělým
zdobeným pokorou a pílí
přemůžeš temnotu černou
a přivítáš den bílý
Princezno snící
probuď se jen
už svítá je den!