A co, Bože Verše, neříkej, že sis taky neprošel obdobím zamilovaného náctiletého básnění... nebo jsi byl vždycky takový cynik?
Já na své neurotické psavé teenage období navzdory všem zmatkům vzpomínám ráda:)
25.07.2020 00:34:47 | Suse
Myslím, že ty holky si takové verše nezaslouží. Prostě musí projít určitým životním obdobím, se vším všudy, časem z toho vyrostou.
Pokud toto není parodie, což mi nepřipadá, je to dle mého jaksi laciné posmívání.
15.03.2016 17:12:32 | A42
Líbí se mi, jak forma souzní s obsahem. Poslední sloku (nejen) beru jako aluzi na liter :)
15.03.2016 16:36:58 | tall&curly
(...s prstíky v sobě) by mi přišlo lepší, ale to je jenom můj dojem, za mě tip
15.03.2016 06:32:32 | sevenday