Halucinace
Anotace: Opět něco malého, něco z polstrované cely.
Sbírka:
50 dní Gomory
Útočím na mlýny, na obry z cihel
Na obry s větrným skřípotem hrdel
Vlní a kroutí se pod náporem bouře
Stojí a kolem pne se luční moře
Nebeská modř páchne cibulovou vůní
Vzduchem nese se zvučný cval koní
Oblačné kruhy a hvězdné spirály
Promlouvá slunce, s nímž si víly pohrály
Nad hlavou mi s kosou Černý anděl létá
Odvede mě ke zdi; až na práh světa
Jeho hlava ocelová
O strop mlátí zas a znova
Fraktály rozpínají se od podlahy vzhůru
Rákoskou zaznívá hutný dopad moru
Létám nad blaty
Kde kraluje slimák chlupatý
A jediné vševidoucí oko
Barf, lamrf…zahnívající oko
…
Pak nutná dávka sedativ
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: madness.is.freedom, Pablo Kral, boneslash
Komentáře (1)
Komentujících (1)