Zaděláno
Měla jsem zaděláno dobře
na svůj sen
krásně se třpytil
a já se smála jen
Vztyčená bohatá
ozdůbky ze zlata
lichotky kecičky
veselé věcičky
Měla jsem zaděláno dobře
na život
obzor byl jasný
žádný slepý bod
Hojnost a dostatek
radost a požitek
jistota zázemí
pohádka na zemi
Myslela jsem že všechno zmůžu
že dokážu zázraky
Klidně i horu přenesu
přeběhnu moře
posbírám mraky
Zaděláno dobře
na teď a na pak taky!
Přečteno 433x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Jort, Jin&Jang, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, Nikita44, bogen, Papagena, Amonasr, Bartika
Komentáře (7)
Komentujících (3)